LÉGZÉS - RELAXÁCIÓ - HÁLA - HÉTKÖZNAPI GYAKORLATOK - NYUGALOM


LÉGZÉS ÉS A RELAXÁCIÓ KAPCSOLATA - ANYA TÖLTŐDNI MEGY AZ ISKOLAKEZDÉS ELŐTT

INGYENES WEBINÁRIUM

2022.AUGUSZTUS 29. HÉTFŐ 19:30-20:30 

REGISZTRÁLJ AZ ALÁBBI ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL!

CSERÉBE EGY CSODÁS LÉGZÉSFIGYELÉS HANGANYAGOT TÖLTHETSZ LE AZONNAL, MELY A MESÉS TOPOLYAI ERDŐBEN KÉSZÜLT!


MI A KAPCSOLAT A LÉGZÉS ÉS A RELAXÁCIÓ KÖZÖTT?

A légzés szoros kapcsolatban van az elmével és a testtartással. Amikor a légzésedre figyelsz az elme megnyugszik. A helyes légzés (alap légzéstechnikák és légzőgyakorlat) segít a stressz kezelésében, a szeretetteljes kommunikáció kialakításában és gyakorlásában, békéd megteremtésében nőként, anyaként és persze légzőrendszered erősítésében.

A relaxáció által tudatosan el tudod lazítani az izmaid, megtapasztalod majd a feszült és lazult izmok közötti különbségeket. A relaxációt gyakorolhatod utána lefekvés előtt rendszeresen vagy akkor ha nehezen tudsz aludni.

A webinár programja:

- Beszélgetünk arról mi is pontosan a légzés
- Milyen kapcsolatban áll a testtartással és az elmével

- Kellemes, feltöltő relaxációt sajátíthatsz el a légzés fókuszában


Ismerj meg!

Puskás Noémi Judit Jógaoktató vagyok, hatha jóga, gyermekjóga, kismama és babásjóga oktató, okleveles kertészmérnök, vállalkozónő, feleség, testvér, két kutyus gazdija. 2013-ban ismerkedtem meg a jóga világával, ami a tudatos önismeret felé terelt, számos különféle élethelyzetben segített.
Kedvenc témáim melyet kiemeltem a jóga hatalmas rendszeréből, melyek számomra is sokat adtak, adnak és támogatnak: a légzés, légzőgyakorlatok, a pozitív gondolkodás, kapcsolódás a természettel, Földanyával, női minőségeink felébresztése.