SZEMÉLYES SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ WORKSHOPOK

A LevenDúlák Dúlapraxis és az Élet Faháza Jógastúdió közös, 2-3 órás, tematikus szülésfelkészítő workshopokat indít kismamáknak és pároknak! Érkezhetsz egyedül is vagy azzal a kísérővel, aki veled lesz a szülés ideje alatt. Nagy örömmel látjuk a babaváró édesapákat! 


NEKED AJÁNLOM HA ...

WORKSHOPOT TARTJÁK

MIKÓ-PRÉM ALEXANDRA dúla

Református lelkész, lelkigondozó, dúla, gyászfeldolgozó csoportvezető, OH-kártya instruktor, a LevenDúlák Dúlapraxis társalapítója vagyok. 2021-ben kezdtem kórházlelkészként szolgálni, amely szolgálat keretében kismamákat, gyermekágyas anyákat is segítek. A gyász és a szülés témakörében folyamatosan továbbképzem magam, hogy hatékony, szakmai segítséget tudjak nyújtani várandósoknak, gyermekágyas kismamáknak, gyermeküket elvesztő szülőknek, valamint gyászolóknak. Saját szülésélményem után kezdtem mélyebben foglalkozni a várandósság, szülés és gyermekágy élethelyzeteivel, valamint találtam rá különböző női és szülészeti mozgalmakra.

PUSKÁS NOÉMI JUDIT kismama jógaoktató

Hatha jóga, kismama és babásjóga, gyermekjóga oktató, női kör facilitátor. 2013-ban ismerkedtem meg a jóga világával, mely a tudatos önismeret és az egészséges életmód felé terelt. A kismama jóga az egyik kedvencem, varázslatos hangulata magával ragad. Speciális gyakorlataival, várandósságot támogató pózokkal, testhelyzetekkel, vajúdó légzésekkel, gátizomtornával és kismama relaxációval, énidővel kísérem a várandós nőket, segítem felkészülni a szülésre. A foglalkozások fő fókuszában a légzés áll, mely áldott állapotban még fontosabb, hiszen az anya légzése táplálja a magzatot - babát is.


KÖVETKEZŐ WORKSHOPOK TÉMÁJA ÉS IDEJE

Vajúdás és szülés folyamata, lélektana és a légzés szerepe, vajúdó légzések

IDŐPONT: OKTÓBER 22. 

HELYSZÍN: BERETTYÓÚJFALU 

HOZZÁJÁRULÁS: 6000 Ft (egyedül és párosan is)

LÉTSZÁM: MIN. 4 FŐ

JELENTKEZÉSHEZ, KÉRLEK PONTOSAN TÖLTSD KI AZ ALÁBBI JELENTKEZÉSI ŰRLAPOT

JELENTKEZÉSI ÉS FIZETÉSI HATÁRIDŐ: OKTÓBER 19. 16:00

FONTOS, hogy a díj megfizetése után válik biztosítottá a helyed a workshopra. A díjat kizárólag utalással tudod fizetni.

Utalási információk:

Kedvezményezett: Puskás Noémi Judit  e.v.
Számlaszám: 10400384-50526975-72901002  (KH bank)


TOVÁBBI WORKSHOP ÍZELÍTŐK

SZEPTEMBER

3 órás workshop témája: Aranyóra és szoptatás hüvelyi szülés és császármetszés esetén, valamint a gátizomtorna fontossága és szerepe a szülésre való felkészülés és az azutáni regenerálódás során.

IDŐPONT ÉS HELYSZÍN HAMAROSAN

Kövess minket FACEBOOKON HOGY NE MARADJ LE!