ONLINE LÉGZÉS-PILLANATOK ÉS HETI TERVEZŐ AZ UNIVERZUM FÓKUSZÁBAN

LÉGZÉS - RELAXÁCIÓ - HÁLA - HÉTKÖZNAPI GYAKORLATOK - NYUGALOM

 ANYÁKNAK - ANYA-LÉLEKNEK, KIK BABÁRA VÁRNAK - ÚTKERESŐ NŐKNEK

A Légzés-Pillanatok néhány percnyi tudatos légzés a testi - lelki harmóniád megteremtéséért, légzőrendszered erősítéséért. 

Nyerd vissza türelmed, életerőd, oxigénszinted, én-időd, szereteted áramoltatását, és tisztítsd meg energetikai rendszered a LÉGZÉS segítségével.


NEKED AJÁNLOM HA...


MIT TARTALMAZ AZ ONLINE LÉGZÉS-PILLANATOK TANFOLYAM?

Részletesen az oldal alján olvashatsz róla.

- 8 db online lecke (kb. 20-35 perc/lecke) - gyakorlati és elméleti anyag

- 8 db jegyzet a leckékhez hétköznapi gyakorlatokkal

- bármikor visszanézhető leckék

- 8 db letölthető hanganyag minden leckéhez, amit bármikor meghallgathatsz

- AJÁNDÉK: táplálkozási szakértő hanganyaga

- AJÁNDÉK: Munkafüzet gyakorlási tervvel és segítő kérdésekkel

14.990 Ft  HELYETT MOST ANYÁKNAPI 50% KEDVEZMÉNNYEL MÁJUS 14.IG CSAK 7.500 Ft

MIT TARTALMAZ A HETI TERVEZŐ?

Azt érzed sosincs idő semmire és ezért feszült vagy?  Túl hosszú a to do listád és sosem érsz a végére a feladatoknak? Sok volt a változás az életedben és nem tudod hogyan integráld? Érzed, hogy a régi rendszer már nem működik de még nem találod az újat? 

Nehéz hétfőn elindulnod, vasárnap meg kirobbanó formában vagy? 

- olvashatsz a természetről, a 4 őselemről, férfi és női minőségekről és megértheted a működéseket

- több mint 40 oldalas heti tervező segít keretezni a feladataid és egy új rendszert, szemléletmódot ad

- segít önmagadra fókuszálni, beépíteni az énidőt az életedbe

- az asztrológia, jóga, pozitív gondolkodás világát ötvözi

- légzéstechnikákkal, könnyen végezhető nyújtó gyakorlatokkal támogat

1.990 Ft


HOGYAN TUDOK SEGÍTENI NEKED?

A Légzés-Pillanatok tanfolyam holisztikus - jógikus módon, de egyben a nyugati életmódot is figyelembe véve segít a helyes útra lépni. Segít megtalálni új önmagad egy élethelyzet változás után. Online végigkísér a helyes légzés elsajátításában és gyakorlásában mely hozzájárul a közérzeted, energiaszinted javulásához, légzőrendszered erősítéséhez. Olyan természetes szemléletet kapsz, mellyel nyugalmat, szeretetet, női energiát, pihenést, elfogadást, befogadást teremthetsz életedbe.

Az online tanfolyammal egy rövid, részekre bontott, de mégis alapos és mély elméleti és gyakorlati tudást kapsz a helyes légzés témakörében, kiegészítve a jóga alapelveivel (helyes légzés, relaxáció, helyes táplálkozás, koncentráció, pozitív gondolkodás.)

A tanfolyamhoz kiegészítő jegyzetek, letölthető hanganyagok, munkafüzet gyakorlási tervvel is tartoznak.

HOGYAN SEGÍTHET NEKED A LÉGZÉS ÉS A JÓGA 5 ALAPELVE?

A légzés szoros kapcsolatban van az elmével. Amikor légzésedre figyelsz az elméd lelassul. A helyes légzés (alap légzéstechnikák és légzőgyakorlat) segít a stressz kezelésében, a szeretetteljes kommunikáció kialakításában és gyakorlásában, békéd megteremtésében nőként, anyaként és persze légzőrendszered erősítésében.

A relaxációk segítségével megtanulod tested, lelked és elméd tudatos ellazítását. 

A helyes táplálkozás alapelve segít abban, hogy tudatosan foglalkozz magaddal, mivel táplálod magad és családod.  

Pozitív gondolkodás és hála érzésének fejlesztésével kapcsolódsz a Forráshoz, a Körforgáshoz, a Természethez és a Szívedhez. A koncentráció fejlesztésével pedig sokkal hatékonyabb leszel minden életterületeden.

A néhány perces hétköznapi gyakorlatokkal pedig ötvözöm számodra az ősi, keleti tanításokat a mai, modern életeddel.


KÜLÖNLEGESSÉG, HOGY ÉRTÉKES SZAKEMBEREK IS KAPCSOLÓDNAK A TANFOLYAMHOZ!

VÁLTOZTATNÁL TÁPLÁLKOZÁSODON?

A helyes táplálkozás egy hatalmas és nagyon fontos témakör. Tőlem a jógikus ajánlásokat hallhatod, melyeket a mesterek állítottak össze. Nagyon fontosnak tartom ezt a témát, hiszen a megfelelő táplálkozás egészségünk alapja.

Ezért szakértői segítséget is hívtam számodra. Az ajándék hanganyagban Horváthné Varga Zsófit holisztikus táplálkozási tanácsadót, lelki segítőt, az Életmód-Lélek EGÉSZség megálmodóját hallhatod. Zsófi sok értékes tanáccsal fog ellátni a táplálékokat illetően, ötleteket ad, mi legyen egy nap a tányérodon, és felhívja a figyelmed arra is, hogy mi az aminek fogyasztását biztosan kerüld el. Mindezt egy szuperül élvezhető és könnyen érthető előadásban teszi. Az ajándék hanganyag a táplálkozásról a Belső forrás és a Tudatos légzés csomagok esetében érhető el.

Amennyiben szeretnél változtatni a táplálkozásodon, de egyedül bonyolultnak találod vagy nem tudod merre indulj bizalommal fordulhatsz hozzá. Fogadd szeretettel Zsófi bemutatkozását.

NEHEZEN ÉRKEZIK A VÁRVA VÁRT BABA?

A Légzés-Pillanatok tanfolyam testileg-lelkileg-mentálisan is tisztít. Indiában a nők akár egy évet is készülnek a gyermekáldásra, minden szinten tisztítják magukat, akár egy új életmódot vezetnek be az új befogadásához. A tanfolyam ebből a szempontból nagyon jól alkalmazható, hiszen segítséget nyújt egy új életmód kipróbálásához, több ősi tudáson alapuló gyakorlatot tanulhatsz: relaxáció, koncentrációs gyakorlatok, légzések.

A jóga, így a légzés, légzőgyakorlatok, relaxáció, pozitív gondolkodás, koncentráció egy út önmagad felé. Kapcsolódás önmagadhoz.

Ezen az úton feljöhetnek érzések, gondolatok, félelmek akár a gyermekáldással kapcsolatban. Ezeknek a megoldásában szeretnélek segíteni, így sok szeretettel ajánlom Jankáné Rácz Marietta - önismereti mentort, az Ölembe Várlak - Babahívó női kör megálmodóját. Fogadd sok szeretettel bemutatkozó videóját.


NEKED AJÁNLOM A LÉGZÉS-PILLANATOKAT HA...


MIRŐL FOGSZ HALLANI ÉS TANULNI A TANFOLYAMON?

Fő fókusz, mely végig kíséri a tanfolyamot a légzés és a jóga alapelvei.

A leckék témái és gyakorlatai:

1. lecke: Bevezetés a jógába, tradíció, helyes légzés alapelve, légzéstípusok, a légzés folyamata, mély hasi légzés elmélete, gyakorlati bemutatása és gyakorlása, 2 rövid elmélyülés

2. lecke: A légzés és testtartás kapcsolata, prána elmélete, hibák a légzéstechnikák során, teljes jógalégzés elmélete, gyakorlati bemutatása és gyakorlása, 2 rövid elmélyülés

3. lecke: Pránájáma (légzésszabályozás - légzőgyakorlatok) elmélete, csakrák elmélete, váltott orrlyukú légzés elmélete, gyakorlati bemutatása és gyakorlása, 2 rövid elmélyülés

4. lecke: Mi a stressz? Stressz más szempontból, Helyes relaxáció alapelve, 2 rövid relaxáció és 1 légzésfigyelés

5. lecke: Egészséges táplálkozás, táplálélok felosztása, mesterek ajánlásai, böjt és vízfogyasztás téma, váltott orrlyukas légzőgyakorlat, 2 rövid elmélyülés

6. lecke: Mi a gondolat? Gyakorlatias, hétköznapi feladatok gondolataid átformálásához, pozitív gondolkodás fejlesztése, váltott orrlyukas légzőgyakorlat, 2 rövid elmélyülés.

7. lecke: Koncentráció, az elme állapotai, az elme fókuszáltságának előnye, az elme böjtölése, 3 rövid koncentrációs gyakorlat.

8. lecke: Koncentráció és meditáció különbsége. Felkészülés a meditációra. Jógázás betegség idején.


FöldANYA-Lélek podcast csatornám elindult!

Szeretnél kapcsolódni a természettel a légzéseden keresztül?

Szeretnél fellélegezni? Szeretnéd Földanyát gyógyítani?

Nőiség, áramlás, szeretet, kapcsolódás, Földanya!

Kattints a csatornáért!


MILYEN HATÁSOKAT TAPASZTALHATSZ RENDSZERES GYAKORLÁSNÁL?