ONLINE LÉGZÉS-PILLANATOK

LÉGZÉS - RELAXÁCIÓ - HÁLA - HÉTKÖZNAPI GYAKORLATOK - NYUGALOM

 ANYÁKNAK - ANYA-LÉLEKNEK, KIK BABÁRA VÁRNAK - ÚTKERESŐ NŐKNEK

A Légzés-Pillanatok néhány percnyi tudatos légzés a testi - lelki harmóniád megteremtéséért, légzőrendszered erősítéséért. 

Nyerd vissza türelmed, életerőd, oxigénszinted, én-időd, szereteted áramoltatását, és tisztítsd meg energetikai rendszered a LÉGZÉS segítségével.


NEKED AJÁNLOM HA...


Nem vagy egyedül ezekkel az érzésekkel és nem baj, ha ezeket érzed, azt jelenti, hogy élsz, viszont azt is jelenti, hogy nem vagy az utadon, nem vagy a helyeden, vagy valami megváltozott az életedben és idő és elengedés kell az új integrálódásához, vagy neked kell lépned, ahhoz hogy az új megteremtődjön. 

A baba "késői" eljöveletének sok esetben pedig lelki - mentális okai vannak, melyen a blokkok oldása és az energetikai tisztulás sokat tud segíteni. Számodra az első lépés lehet az önismeret, öngondoskodás és a régi szemléletmód elenegedése az új kialakítása, befogadása.

Vagy csak szeretnél tudatosan készülni a várandósságra? A kismamáknak talán még fontosabb a helyes légzés, hiszen a várandósság alatt az anya légzése táplálja a magzatot oxigénnel. Sokkal egyszerűbb és hatékonyabb ha már a várandósságod előtt elkezdesz a légzéseddel foglalkozni, egyúttal készülni az áldott állapotra.


HOGYAN TUDOK SEGÍTENI NEKED?

A Légzés-Pillanatok tanfolyam holisztikus - jógikus módon, de egyben a nyugati életmódot is figyelembe véve segít a helyes útra lépni. Segít megtalálni új önmagad egy élethelyzet változás után. Online végigkísér a helyes légzés elsajátításában és gyakorlásában mely hozzájárul a közérzeted, energiaszinted javulásához, légzőrendszered erősítéséhez. Olyan természetes szemléletet kapsz, mellyel nyugalmat, szeretetet, női energiát, pihenést, elfogadást, befogadást teremthetsz életedbe.

Az online tanfolyammal egy rövid, részekre bontott, de mégis alapos és mély elméleti és gyakorlati tudást kapsz a helyes légzés témakörében, kiegészítve a jóga alapelveivel (helyes légzés, relaxáció, helyes táplálkozás, koncentráció, pozitív gondolkodás.)

A tanfolyamhoz kiegészítő jegyzetek, letölthető hanganyagok, egyéni konzultáció, munkafüzet gyakorlási tervvel is tartoznak tanfolyami csomagtól függően.

HOGYAN SEGÍTHET NEKED A LÉGZÉS ÉS A JÓGA 5 ALAPELVE?

A légzés szoros kapcsolatban van az elmével. Amikor légzésedre figyelsz az elméd lelassul. A helyes légzés (alap légzéstechnikák és légzőgyakorlat) segít a stressz kezelésében, a szeretetteljes kommunikáció kialakításában és gyakorlásában, békéd megteremtésében nőként, anyaként és persze légzőrendszered erősítésében.

A relaxációk segítségével megtanulod tested, lelked és elméd tudatos ellazítását. 

A helyes táplálkozás alapelve segít abban, hogy tudatosan foglalkozz magaddal, mivel táplálod magad és családod.  

Pozitív gondolkodás és hála érzésének fejlesztésével kapcsolódsz a Forráshoz, a Körforgáshoz, a Természethez és a Szívedhez. A koncentráció fejlesztésével pedig sokkal hatékonyabb leszel minden életterületeden.

A néhány perces hétköznapi gyakorlatokkal pedig ötvözöm számodra az ősi, keleti tanításokat a mai, modern életeddel.

HOGYAN LESZ IDŐD A TANFOLYAMRA?

A tanfolyamot online formában kapod és nézheted meg, saját időbeosztásod alapján.

A leckék (elmélet és gyakorlat) összesen kb. 20-30 percesek, melyek külön részekre vannak bontva. Így néhány perc elegendő a megnézéséhez, ha éppen nincsen időd az egészet végignézni.

A légzés technikákat bárhol és bármikor tudod gyakorolni, hiszen amúgyis lélegzel. Akár munka, uzatás vagy séta közben is végezheted. Sőt vannak kimondottan olyan gyakorlatok, melyek ezt kérik tőled, így könnyebb lesz beépíteni a hétköznapokba.

A légzőgyakorlathoz már szükséged van néhány perc én-időre, de a tanfolyam célja is egyben az, hogy kialakítsd magadnak a minimum napi 10-15 perc én-időt, amit megérdemelsz!


KÜLÖNLEGESSÉG, HOGY ÉRTÉKES SZAKEMBEREK IS KAPCSOLÓDNAK A TANFOLYAMHOZ!

VÁLTOZTATNÁL TÁPLÁLKOZÁSODON?

A helyes táplálkozás egy hatalmas és nagyon fontos témakör. Tőlem a jógikus ajánlásokat hallhatod, melyeket a mesterek állítottak össze. Nagyon fontosnak tartom ezt a témát, hiszen a megfelelő táplálkozás egészségünk alapja.

Ezért szakértői segítséget is hívtam számodra. Az ajándék hanganyagban Horváthné Varga Zsófit holisztikus táplálkozási tanácsadót, lelki segítőt, az Életmód-Lélek EGÉSZség megálmodóját hallhatod. Zsófi sok értékes tanáccsal fog ellátni a táplálékokat illetően, ötleteket ad, mi legyen egy nap a tányérodon, és felhívja a figyelmed arra is, hogy mi az aminek fogyasztását biztosan kerüld el. Mindezt egy szuperül élvezhető és könnyen érthető előadásban teszi. Az ajándék hanganyag a táplálkozásról a Belső forrás és a Tudatos légzés csomagok esetében érhető el.

Amennyiben szeretnél változtatni a táplálkozásodon, de egyedül bonyolultnak találod vagy nem tudod merre indulj bizalommal fordulhatsz hozzá. Fogadd szeretettel Zsófi bemutatkozását.

NEHEZEN ÉRKEZIK A VÁRVA VÁRT BABA?

A Légzés-Pillanatok tanfolyam testileg-lelkileg-mentálisan is tisztít. Indiában a nők akár egy évet is készülnek a gyermekáldásra, minden szinten tisztítják magukat, akár egy új életmódot vezetnek be az új befogadásához. A tanfolyam ebből a szempontból nagyon jól alkalmazható, hiszen segítséget nyújt egy új életmód kipróbálásához, több ősi tudáson alapuló gyakorlatot tanulhatsz: relaxáció, koncentrációs gyakorlatok, légzések.

A jóga, így a légzés, légzőgyakorlatok, relaxáció, pozitív gondolkodás, koncentráció egy út önmagad felé. Kapcsolódás önmagadhoz.

Ezen az úton feljöhetnek érzések, gondolatok, félelmek akár a gyermekáldással kapcsolatban. Ezeknek a megoldásában szeretnélek segíteni, így sok szeretettel ajánlom Jankáné Rácz Marietta - önismereti mentort, az Ölembe Várlak - Babahívó női kör megálmodóját. Fogadd sok szeretettel bemutatkozó videóját.


NEKED AJÁNLOM A LÉGZÉS-PILLANATOKAT HA...


ONLINE LÉGZÉS-PILLANATOK CSOMAGOK

ÉLTETŐ ENERGIA csomag
ÉLTETŐ ENERGIA csomag

Csomag tartalma

- 8 db online lecke (kb. 20-35 perc/lecke) - gyakorlati és elméleti anyag

- 8 db jegyzet a leckékhez hétköznapi gyakorlatokkal

- bármikor visszanézhető leckék

- AJÁNDÉK: Légzésfigyelés hanganyag

19.990 Ft

BELSŐ FORRÁS csomag
BELSŐ FORRÁS csomag

Csomag tartalma

- 8 db online lecke (kb. 20-35 perc/lecke) - gyakorlati és elméleti anyag

- 8 db jegyzet a leckékhez hétköznapi gyakorlatokkal

- bármikor visszanézhető leckék

- 8 db letölthető hanganyag minden leckéhez, amit bármikor meghallgathatsz

- 1 óra online egyéni konzultáció (a 8. lecke után, előre megbeszélt időpontban)

AJÁNDÉK: táplálkozási szakértő hanganyaga

- AJÁNDÉK: 20 perces bemutatkozó online beszélgetés

38.990 Ft

MEGRENDELÉSI HATÁRIDŐ: SZEPTEMBER 12.

TUDATOS LÉGZÉS csomag
TUDATOS LÉGZÉS csomag

Csomag tartalma

15 hetes kísérés

- 8 db online lecke (kb. 20-35 perc/lecke) - gyakorlati és elméleti anyag

- 8 db jegyzet a leckékhez hétköznapi gyakorlatokkal

- bármikor visszanézhető leckék

- 8 db letölthető hanganyag minden leckéhez, amit bármikor meghallgathatsz

- 4 x 1 óra online egyéni kísérés (Az első konzultáció a 4. lecke után, a többi pedig a 8 lecke után 2 hetente, előzetes időpont megbeszéléssel)

AJÁNDÉKtáplálkozási szakértő hanganyaga

AJÁNDÉK: 45 perces online bemutatkozó konzultáció kérdőív alapján

- AJÁNDÉK: Munkafüzet gyakorlási tervvel és segítő kérdésekkel

48.990 Ft

MEGRENDELÉSI HATÁRIDŐ: SZEPTEMBER 12.

Részletfizetési lehetőséggel

MIRŐL FOGSZ HALLANI ÉS TANULNI A TANFOLYAMON?

Fő fókusz, mely végig kíséri a tanfolyamot a légzés és a jóga alapelvei.

A leckék témái és gyakorlatai:

1. lecke: Bevezetés a jógába, tradíció, helyes légzés alapelve, légzéstípusok, a légzés folyamata, mély hasi légzés elmélete, gyakorlati bemutatása és gyakorlása, 2 rövid elmélyülés

2. lecke: A légzés és testtartás kapcsolata, prána elmélete, hibák a légzéstechnikák során, teljes jógalégzés elmélete, gyakorlati bemutatása és gyakorlása, 2 rövid elmélyülés

3. lecke: Pránájáma (légzésszabályozás - légzőgyakorlatok) elmélete, csakrák elmélete, váltott orrlyukú légzés elmélete, gyakorlati bemutatása és gyakorlása, 2 rövid elmélyülés

4. lecke: Mi a stressz? Stressz más szempontból, Helyes relaxáció alapelve, 2 rövid relaxáció és 1 légzésfigyelés

5. lecke: Egészséges táplálkozás, táplálélok felosztása, mesterek ajánlásai, böjt és vízfogyasztás téma, váltott orrlyukas légzőgyakorlat, 2 rövid elmélyülés

6. lecke: Mi a gondolat? Gyakorlatias, hétköznapi feladatok gondolataid átformálásához, pozitív gondolkodás fejlesztése, váltott orrlyukas légzőgyakorlat, 2 rövid elmélyülés.

7. lecke: Koncentráció, az elme állapotai, az elme fókuszáltságának előnye, az elme böjtölése, 3 rövid koncentrációs gyakorlat.

8. lecke: Koncentráció és meditáció különbsége. Felkészülés a meditációra. Jógázás betegség idején.


INGYENES LÉGZÉS-NAPLÓ

- hogyan ismerheted fel, hogy helyes vagy helytelen a légzésed?

- légzésfigyelés beépítése a hétköznapjaidba

- légzésfigyelés gyakorlása

- segítő kérdések, megerősítések

HAMAROSAN!

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVÉLRE!


MILYEN HATÁSOKAT TAPASZTALHATSZ RENDSZERES GYAKORLÁSNÁL?

A TANFOLYAMOT TARTJA

Puskás Noémi - Nitjá vagyok, az Élet Faháza Jógastúdió létrehozója és oktatója, a Légzés-Pillanatok jógikus - holisztikus tanfolyam megálmodója és oktatója, hatha jógaoktató, kismama és gyermekjóga oktató. 2013-ban ismerkedtem meg a jógával, ami egy új és egészséges életmód felé terelt, akkor még nem tudtam, de ráléptem a tudatos önismeret útjára. 

2020-ban nagyot változott az életem, felmondtam a munkahelyemen és Budapestről vidékre, panelből kertesházba költöztem, alkalmazottból vállalkozónő lettem és összeköltöztem párommal, most már férjemmel :) Szinte minden életterületemen néhány hónapon belül egyszerre történt hatalmas nagy változás, mely persze mind saját, tudatos döntés volt, de hosszú idő kellett az integrálódáshoz, melyben a jóga és annak elemei nagyon sokat segítettek. 

2021-ben kezdett megszületni saját gyakorlásomból, több évnyi oktatás tapasztalatából, a jógázóim megéléseiből és egy intuitív gondolatból a Légzés-Pillanatok tanfolyam, mely létrejötte óta már sokat változott és fejlődött, saját folyamataim tapasztalatával is gazdagodott, inspirálódott és nyerte el mostani formáját ls célját. 

A légzés az egység. Összetart. Hatással van a fizikai-mentális-lelki részeinkre, energetikánkra és még a sejtjeinkre is. Nagyon fontosnak tartom a mentális - fizikai - lelki harmóniát, melyet a helyes légzés és a rendszeres gyakorlása képes megadni. A programban az ősi, keleti tanításokat ötvözöm a modern, nyugati világunkkal sok gyakorlati tanáccsal, ezáltal érthetőbb és befogadhatóbb lesz.