ONLINE KISMAMA LÉGZÉS-PILLANATOK

LÉGZÉS - PIHENÉS - KAPCSOLÓDÁS A TERMÉSZETTEL - BABÁRA HANGOLÓDÁS - ÖNSZERETET


A Kismama Légzés-PIllanatok néhány percnyi tudatos légzés a nyugodtabb, könnyebb várandósságért.

A családod folyamatosan pihenésre int, de ez nehézség számodra?
Még dolgozol vagy tanulsz és nehezen fókuszálsz a várandósságodra?
Esetleg vállalkozó kismama vagy, aki az egyensúlyt keresi?
Kisgyermekkel vagy otthon és még tanulod, hogyan tudsz mindkettőjükkel kapcsolódni? 

MIT ADHAT A TANFOLYAM?

Kattints a videóra, nézd meg!


NEKED AJÁNLOM HA...


MIT TARTALMAZ AZ ONLINE KISMAMA LÉGZÉS-PILLANATOK?

A tartalomról részletesen az oldal alján olvashatsz.

FÖLDANYA csomag
FÖLDANYA csomag

- 9 db online lecke (kb 30-40 perc/ lecke) - gyakorlati és elméleti anyag

- bármikor visszanézhető leckék

- 8 db letölthető hanganyag (és 15 db hanganyag a leckékben)

- AJÁNDÉK: + 1 lecke Gyermekágy a légzés fókuszában

- AJÁNDÉK: Gyakorlás egészségügyi probléma esetén 

14.990 Ft

Fontos, nincsen havidíj, nem fizetsz elő semmire.


RÓLAM MONDTÁK

"Online, kb. fél évig jártam Noémihez. Nagyon ajánlom minden babát várónak, aki szeretné magát lelkileg és testileg egyaránt felkészíteni a nagy találkozásra. Ennyire átfogó tanfolyamot ritkán találhatunk. A várandósság elején nehezen koncentráltam a babavárásra, de pár alkalom után már éreztem a változást a hozzáállásomon. Főként a légzésre való odafigyelés az, ami nekem sokat segített a fájdalom csillapításában, megélésében. Mindezt egyéni érzeteinkre támaszkodva tanítja nekünk Noémi, így az órák nagyon személyesek.
Kedvenc elemem volt a tanfolyam során amikor átbeszéltük hogy milyen területre fókuszáljunk, mely félelmeimet oszlassuk el és mely vágyaim megvalósulását vizualizáljuk. Ha épp babát vársz, ez a tanfolyam egy nagyon jó felkészülés a szülés, születés csodájának a megélésére."
S. Izabella 

"Kismama jógára jártam Noémihez. Minden alkalommal meghitt és bensőséges hangulatot teremtett az órákon. Nagyon jó keretet adott a gyakorlásoknak az elején kiválasztott Anya Természet kártya, ami mindig egy pozitív visszacsatolást adott az anyává válás útján, illetve a végén a relaxáció. Az órák fő mozgatórúgója a légzés, ami igazán fontos a várandóság alatt, minden gyakorlat nagyon hasznos volt, amit később is lehet hasznosítani akár a szülőszobán és a gyermekágyas időszakban is. Igazi felfrissülés volt minden óra."
M. Anita 


EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMA ESETÉN IS VÉGEZHETED-E A TANFOLYAMOT? 

VAGY A TANFOLYAM SORÁN EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMA LÉP FEL MIT TEGYÉL?

Szeretnék azoknak a kismamáknak is segíteni, akik egészségügyi okokból nem járhatnak klasszikus kismama jógára, vagy elkezdték de változott az állapotuk és így feküdniük vagy csak sétálniuk szabad, orvosi utasításra, amit persze nagyon fontos betartani. E célból is született meg a Kismama Légzés-Pillanatok tanfolyam.

A tanfolyam nem tartalmaz még kismamákra szabott ászanákat sem (néhány nagyon könnyű gyakorlat kivételével, melyek inkább nyújtó - tartást javító gyakorlatok). Mindegyik gyakorlatnál feltüntetem és elmondom milyen esetben nem végezhető, amit mindenképpen be kell tartani, ha a várandósság során fellép valamilyen egészségügyi probléma és az orvos nem javasolja a klasszikus kismama jógát. Ezeknek az utasításoknak be nem tartása saját felelősség. 

Egészségügyi probléma esetén is végezhető gyakorlatok:

 • Légzésfigyelés (fekve, oldalt fekve, sétálva)
 • Mély hasi vagy teljes jógalégzés (fekve, oldalt fekve, sétálva)
 • Relaxáció (minden esetben nagyon hasznos a kismamának)
 • Pozitív gondolkodást fejlesztő gyakorlatok - sankalpa és hála napló
 • Koncentrációs gyakorlatok
 • A tanfolyam számos hanganyagot tartalmaz mely önbizalom erősítő, segítő, nyugtató hatású
 • Külön lecke az ezzel kapcsolatos gyakorlatokkal (pl: sétáló meditáció)
FONTOS TUDNOD:
A tanfolyam megvásárlásával kedvezményes jelentkezési lehetőséget kapsz online kismama körre. 

MIRŐL FOGSZ HALLANI ÉS TANULNI A TANFOLYAMON?

Fő fókusz, mely végig kíséri a tanfolyamot a légzés és a NŐI MINŐSÉGEINK - A VÁRANDÓSSÁG ALAKULÁSA.

Megengedés - elfogadás - befogadás - belégzés - áramlás - változás - elengedés - kilégzés - születés - bizalom.

A 9 lecke a 9 hónapos várandósságot szimbolizálja, az alábbi folyamatokkal:

Megengedés - elfogadás - befogadás - bizalom

 • 1. lecke: Bevezetés a KISMAMA jóga világába, mély hasi légzés, Természet ciklikussága
 • 2. lecke: A légzés és testtartás kapcsolata, Ciklikusság várandósan 1., teljes jógalégzés
 • 3. lecke: Várandósság lélektana, Pránájáma elmélete, Anulóma Vilóma 1. változat elmélete és gyakorlása

Áramlás - változás - kapcsolódás - bizalom

 • 4. lecke: Ciklikusság várandósan 2. Mi a stressz? Stressz más szempontból, Helyes relaxáció kismamáknak
 • 5. lecke: Kapcsolódás a természettel és Gátizomtorna elmélete, gyakorlata
 • 6. lecke: Pozitív gondolkodás, Anulóma Vilóma 2. váltott orrlyukas változat

Elengedés - születés - megérkezés - bizalom

 • 7. lecke: Légzés és koncentráció, gyakorlatokkal
 • 8. lecke: Elengedést támogató gyakorlatok, Aranyafonalas légzés
 • 9. lecke: Vajúdó légzések

Gyermekágy

 • Ajándék 10. lecke: Gyermekágy a légzés fókuszában, Légzés és önszeretet, Mantra és táplálás

Ajándék videó:

 • Gyakorlás egészségügyi probléma esetén

MILYEN FOLYAMATOT TÁMOGAT A TANFOLYAM?

LÉGZÉS - ÖNSZERETET - ANYATERMÉSZET

A Kismama Légzés-Pillanatok segítségedre lehet azon női minőségeid felébresztésében, előhívásában melyek segítenek várandósságod és később anyaságod során. Női minőségeink: a megengedés, befogadás, elfogadás, áramlás, ciklikusság, változás, lassúság. A 9 lecke a várandósság 9 hónapját szimbolizálja.

A leckék elején és végén található légzésfigyelés hanganyagok végigvezetnek az alábbi folyamaton és segítik gyakorolni a mély hasi és teljes jógalégzés gyakorlatokat:

Szívedben elültetett magocska zölden fénylik, kiárasztja zöld fényét, átjár és lazít, szeret. Fénymagod a teljes légzés, megengedés és elfogadás segítségével Fénycsemetévé cseperedik. Fénycsemetéd kapcsolódása Földanyával és Égatyával erőt, megtartást, hitet, biztonságot hoz számodra. Fénycsemetédből a csodás kapcsolódás után Életfa fejlődik. Az utolsó 3 lecke már az elengedést támogatja. Fénymagod kapcsolódik babád fénymagjával, biztonságban vagytok. Fizikai fészekrakás mellett, elérkezik az idő, hogy szívetekben is helyet készítsetek babátok számára, még kapcsolódsz vele, de érzed az elengedés, szülés-születés közeledtét. A folyamatot egy relaxáció zárja le az elengedés fókuszában.

"A fák egyfajta kapuk is, amelyeken átléphetünk egy magasabb tudatosságba. Ősi energiát, tudást, bölcsességet hordoznak magukban."   


A TANFOLYAMOT TARTJA

Puskás Noémi - Nitjá vagyok, az Élet Faháza Jógastúdió létrehozója és oktatója, a Légzés-Pillanatok és a Kismama Légzés-Pillanatok jógikus - holisztikus tanfolyam megálmodója és oktatója, hatha jógaoktató, kismama és babásjóga oktató, gyermekjóga oktató, thai kismama masszőr. 2013-ban ismerkedtem meg a jógával, ami egy új és egészséges életmód felé terelt, akkor még nem tudtam, de ráléptem a tudatos önismeret útjára. 

2020-ban nagyot változott az életem, felmondtam a munkahelyemen és Budapestről vidékre, panelből kertesházba költöztem, alkalmazottból vállalkozónő lettem és összeköltöztem párommal, most már férjemmel :) Szinte minden életterületemen néhány hónapon belül egyszerre történt hatalmas nagy változás, mely persze mind saját, tudatos döntés volt, de hosszú idő kellett az integrálódáshoz, melyben a jóga és annak elemei nagyon sokat segítettek. 

2021-ben kezdett megszületni saját gyakorlásomból, több évnyi oktatás tapasztalatából, a jógázóim megéléseiből és egy intuitív gondolatból a Légzés-Pillanatok tanfolyam, mely létrejötte óta már sokat változott és fejlődött, saját folyamataim tapasztalatával is gazdagodott, inspirálódott és nyerte el mostani formáját ls célját. 

A légzés az egység. Összetart. Hatással van a fizikai-mentális-lelki részeinkre, energetikánkra és még a sejtjeinkre is. Nagyon fontosnak tartom a mentális - fizikai - lelki harmóniát, melyet a helyes légzés és a rendszeres gyakorlása képes megadni. A programban az ősi, keleti tanításokat ötvözöm a modern, nyugati világunkkal sok gyakorlati tanáccsal, ezáltal érthetőbb és befogadhatóbb lesz.

2022 ősszel indul útjára az online Kismama Légzés-Pillanatok tanfolyam, mellyel fő célom, hogy olyan kismamákhoz is eljuttassam a légzést, kismama relaxációt, a megnyugvást, önszeretetet, várandósság megélését, akik valamilyen egészségügyi okból nem mehetnek klasszikus kismama jógára. A tanfolyamot ajánlom minden kismama számára, mert egy átfogó segítséget nyújt a helyes légzésen keresztül a relaxáción, pozitív gondolkodáson, félelmek pozitívvá formálásán, női erő felébresztésében, önbizalom növelésében.

A légzés az élet. A kismama a saját légzésével táplálja a magzatot, a babáját, ezért is fontos a mély és alapod légzés várandósan, ezt tudja támogatni a tanfolyam. Emellett testi - lelki - mentális harmóniát, egyensúlyt segíthet elő számos hanganyagával.