JÓGAÓRÁK, TANFOLYAMOK, NŐI KÖRÖK A LÉGZÉS FÓKUSZÁBAN 

KISMAMÁKNAK

SZEMÉLYESEN ÉS ONLINE

LÉGZÉS - KAPCSOLÓDÁS A BABÁDDAL - ÉN-IDŐ - SZÜLÉSRE HANGOLÓDÁS - SZÜLÉSFELKÉSZÍTÉS

A kismama jóga 90 percnyi tudatos idő magadra és a babádra. Speciális nyújtó gyakorlatokkal, kismamáknak kidolgozott ászanákkal, biztonsággal mozoghatsz várandósságod alatt.  A kismamáknak is végezhető légzőgyakorlatok gyakorlásával erősíted a tüdőd, egyre több oxigént tudsz magadhoz venni, mely a várandósság alatt kimondottan fontos. Az órán tanulhatsz vajúdó pózokat és légzéseket, kapcsolódhatsz más kismamákhoz. Az óra végén gátizomtorna gyakorlattal és hosszabb relaxációval zárunk. Igazi testi-lelki-mentális feltöltődés.

Élet Születése ONLINE Kismama Kör. Egyik fontos küldetésem, hogy azoknak a kismamáknak is segítséget nyújtsak, akik egészségügyi okokból nem járhatnak klasszikus kismama jógára. Egyedül érzed magad otthon? Szeretnél beszélgetni, kapcsolódni más kismamákkal, szeretnél ellazulni? Itt a helyed! Ezen a körön hangolódunk, beszélgetünk légzéstfigyelünk, relaxálunk.

A ONLINE Kismama Légzés-PIllanatok tanfolyam néhány percnyi tudatos légzés a nyugodtabb, könnyebb várandósságért, a testi - lelki harmóniád megteremtéséért. A tanfolyamon elhangzó hanganyagok egy csodás folyamaton vezetnek végig, mely anyatermészettel, szíveddel, babával való kapcsolódást segíti.

SZÜLÉSRE BOCSÁTÓ ÜNNEP. Szeretnél női körben ünnepelni várandósságod és az anyai utad kezdetét? Szeretnél kapcsolódni az ősi rituálékhoz, amikor a nagyszülők, dédszülők régen útjára engedték a szülő asszonyt? Szeretnéd félelmeid elengedni egy biztonságos női körben? Barátnőiddel együtt szeretnél búcsúzni eddigi életedtől és rálépni az anyaság útjára?  

RÉSZLETEKÉRT ÉS JELENTKEZÉSÉRT KATTINTS A KÉPEKRE