KISMAMA JÓGA ONLINE ÉS SZEMÉLYESEN

LÉGZÉS - KAPCSOLÓDÁS A BABÁDDAL - ÉN-IDŐ - SZÜLÉSRE HANGOLÓDÁS - SZÜLÉSFELKÉSZÍTÉS

14. HETET BETÖLTÖTT, EGÉSZSÉGES KISMAMÁKNAK

A kismama jóga 90 percnyi tudatos idő magadra és a babádra. Speciális nyújtó gyakorlatokkal, kismamáknak kidolgozott ászanákkal, biztonsággal mozoghatsz várandósságod alatt. Ha még dolgozol segít a várandósságodra fókuszálni.

A kismamáknak is végezhető légzőgyakorlatok és vajúdó légzések gyakorlásával erősíted a tüdőd, egyre több oxigént tudsz magadhoz venni, mely a várandósság alatt kimondottan fontos. 

Az óra végi relaxáció közben ellazulhatsz, kapcsolódhatsz babáddal, és elengedheted félelmeid.

A kismama jógát egyénileg is választhatod, mely thai kismama masszázzsal egészül ki.

A klasszikus kismama jóga egészséges kismamák számára ajánlott, de nem szeretném, hogy magadra maradj ha bármilyen egészségügyi probléma lép fel a várandósság alatt, így jelentkezhetsz ONLINE KISMAMA KÖRBE, ahol hasonló helyzetben lévő kismamákkal kapcsolódhatsz, beszélgethetsz, relaxációt és különböző légzéstechnikákat tanulhatsz, melyek ilyenkor is biztonságosak.

Ár: 2.400 Ft / 90 perc

MI A KÜLÖNBSÉG A KISMAMA JÓGA ÉS A KISMAMA KÖR KÖZÖTT?

ÉLET SZÜLETÉSE KISMAMA JÓGA

A klasszikus kismama jóga felépítése:

 • bemutatkozó női kör, hogyan érkeztél? 
 • ráhangolódás és légzés
 • bemelegítő gyakorlatok
 • kismama ászanák, gyakorlatok
 • gátizomtorna
 • relaxáció

Egészséges kismamaként, 14. hét után csatlakozhatsz.

ONLINE ÓRA: KEDDEN: 8:00-9:30

SZEMÉLYES ÓRA: SZERDÁN: 8:00-9:30 ÉS PÉNTEKEN: 18:15-19:45 

ÉLET SZÜLETÉSE ONLINE KISMAMA KÖR

A kismama kör felépítése:

 • hosszabb nyító női kör, hogyan érkeztél, mi foglalkoztat - kártya segítségével
 • ráhangolódó légzésfigyelés
 • mély hasi légzés - teljes jógalégzés gyakorlása
 • pozitív gondolatokat erősítő gyakorlatok: Ho'oponopono, hálanapló 
 • relaxáció
 • elköszönés

Egészségügyi probléma esetén csatlakozhatsz.

ONLINE KÖR PÉNTEKEN: 13:00-14:30


NEKED AJÁNLOM A KISMAMA JÓGÁT HA...


LÉGZÉS - KISMAMA ÁSZANÁK - GÁTIZOMTORNA - RELAXÁCIÓ

Bármi motiváljon, szeretettel fogadlak a kismamajóga foglalkozásokra.

A foglalkozások fő fókuszában a légzés áll, mely áldott állapotban még fontosabb, hiszen az anya légzése táplálja a magzatot - babát is, így elengedhetetlen a helyes légzéssel foglalkozni várandósan is. A légzés és elme nagyon szoros kapcsolatban áll egymással. Amikor a légzésedre figyelsz, megnyugszik az elméd, tehát nyugtató hatású, amellett hogy sokkal több oxigént tudsz magadhoz venni. 

Az órákon megtanulhatod a helyes mély hasi és teljes jógalégzést, kismamáknak is végezhető légzőgyakorlatot, az aranyfonalas légzést. Gyakorolunk több a vajúdás során alkalmazható légzést is. 

A speciális kismama ászanák előtt nyújtó gyakorlatokkal melegíted be ízületeidet, mely várandós korban igen fontos. Ezeket a gyakorlatokat is a légzés fókuszában, légzésharmónizációban végezheted, melyek főként a derék, csípő, hátizom tájékára koncentrálódnak, ezeket nyújtják, lazítják, de vannak például speciális mellizom erősítő és tejtermelést serkentő gyakorlatok is. Az ászanák szintén könnyített, a várandós női testre szabott pózok. Ezek lehetnek négykézláb, álló, fal mellett végzett és páros gyakorlatok is. A 36. héttől pedig vajúdó pozókat is tanulunk, melyet felhasználhatsz a vajódás során. 

A néhány perces gátizomtorna gyakorlásával megtanulhatod a rövid gyakorlatokat, a légzést, módszertant, ahhoz hogy otthon is rendszeresen gyakorolhasd. Kulcsfontosságú izomcsoport edzése, mely biztosítja a gyorsabb és könnyebb tágulást a szülés alatt és segít a szülés utáni regenerációban is. Minden nőnek várandósság nélkül is javasolt a végzése.

Az óra végi relaxáció kellemes, nyugodt állapotot biztosít. A vezetett relaxáció alatt tudatosan ellazítod izmaid, testrészeid de nem baj, ha az elején nem tudsz teljesen koncentrálni. A relaxáció egyik fontos eleme a sankalpa. A sankalpa egy pozitív, jelenidejű, megerősítő gondolat. Ha van bármi félelmed, aggodalmad akkor ennek a pozitív, jelen idejű megerősítő változatát hívod életre magadban, majd ezt ismétled, mint egy mantrát. A relaxáció végén ha szeretnél kapcsolódhatsz babáddal. 


A 90 perces óra menete

Köszöntés, kapcsolódás, hogyan érkeztél, milyen érzések vannak benned. A feloldódást és kapcsolódást a Mother Nature kártyák segítik

Majd légzéssel, légzésfigyeléssel - légzőgyakorlatokkal folytatjuk az órát.

Bemelegítő gyakorlatok és kismama ászanák foglalják el az óra nagyobb részét, melyekkel a várandósság alatt igénybe vett testrészeket erősítjük, lazítjuk.

Ezután egy rövid, néhány perces gátizomtorna következik, melynek célja a módszer helyes elsajátítása az otthoni rendszeres gyakorláshoz.

Az óra végén kismama relaxáció - sankapla - babára hangolódás szintén több időt vesz igénybe.
Óra végi elcsendesedéssel, kérdésekkel és tapasztalatokkal zárjuk az alkalmat.

NEKED AJÁNLOM HA...


KIKNEK NEM AJÁNLOM?

Akiknek orvosilag nem engedélyezett a mozgás.

Kérlek a kismama jógára egyedül érkezz, hamarosan indulnak a babás jóga alkalmak, melyre babával együtt érkezhetsz.

MIRE LESZ SZÜKSÉGED?

Laza és kényelmes ruházat (van öltözési lehetőség), csúszásmentes jógaszőnyeg

Online óra esetében: gmail fiók, internet, pokróc, párna.

MIT ADHAT SZÁMODRA?

VÁRLAK SOK SZERETETTEL!

BEJELENTKEZÉS TELEFONON!