Foglalkozások felnőtteknek

Felnőtteknek szóló foglalkozások személyesen és online formában elérhetőek!

A személyes órákat az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően tartom, ezért max. 2 fő jelentkezését tudom fogadni a 1,5 méteres távolság betartása érdekében. Parkolási és öltözési lehetőség is van. 

Ha még nem jártál nálam, az első alkalom ingyenes bizonyos óratípusok esetén!

Online óra esetén max. 10 fő jelentkezését tudom fogadni.

Normál és Arany Évek 16 órás hatha jóga alaptanfolyam és gyakorló órák

Szeretnél elkezdeni jógázni és biztonságosan végezni az ászanákat? Szeretnél többet tudni a jóga filozófiájáról? Tartásodat szeretnéd javítani? Szeretnéd elsajátítani a mély és nyugodt légzést?

Időtartam: 8x120 perc alaptanfolyam, és 120/90 perces gyakorló órák

Elérhető: személyesen és online formában


Online Légzés-Pillanatok tanfolyam

Egészségügyi okokból nem végezhetsz ászanákat, de érdekel a jóga? Szereted a saját időbeosztást, és az otthoni gyakorlást? Szeretnél életre szóló légzőgyakorlatokat tanulni és javítani a tartásodon? Éppen életmódót készülsz váltani, de támogatásra van szükséged? Várandósságra készülsz és szeretnéd holisztikus módszerekkel megtisztítani, felkészíteni tested-lelked?

Időtartam: 8x90 perc (a tanfolyam része: 90 perces online Légzés-Pillanatok gyakorló óra és 60 perces konzultáció)

Elérhető: csak online


Csakrameditáció

Békére és nyugalomra van szükséged? Töltődni és regenerálódni szeretnél? Szeretnéd megtapasztalni a boldogságot és szeretetet? Pihentetőbb alvást szeretnél?

Időtartam: 60 perc

Elérhető: személyesen és online

Az első óra ingyenes.


Kismama jóga - Birthlight módszer alapján

Kismamaként még dolgozol és szeretnél segítséggel kikapcsolódni, fókuszálni a várandósságodra? Úgy érzed jót tenne, ha más kismamákkal tudnál kapcsolódni ebben az időszakban? 

Szeretnél a szülésre alternatív módszerekkel készülni pl: vajúdó pózok, légzéstechnikák, gátizomtorna? Szeretnél ellazítani, megnyújtani igénybe vett testrészeid?

Szeretnéd támogatni a szülés utáni természetes regenerációt?  Szeretnél szoros kötődést kialakítani születendő gyermekeddel.

Időtartam: 90 perc

Elérhető: személyesen és online (minden egészséges 14. hetet betöltött kismama számára ajánlott)

Az első óra ingyenes.


Foglalkozás gyerekeknek

Gyerekjóga

Szeretnéd gyermeked játékosan, kapcsolódó módszerekkel nevelni? 

Szereti a kézművességet, rajzolást? Szereti a meséket hallgatni? Úgy érzed kikapcsolódásra van szüksége, kötetlenebb keretek között? 

Az órákon játékos formában találkoznak a jóga 5 alapelvével, valamint az ászanákat is játékos formában tanulják. Gyermekjógára 6-14 éves korig várom a gyerekeket.

Az első óra ingyenes.

Időtartam: 60 perc                 Elérhető: csak személyesen