FRISS LEVEGŐ ELVONULÁSOK 

ANYÁKNAK - ANYA-LÉLEKNEK - ÚTKERESŐ NŐKNEK 

TESTI - LELKI - MENTÁLIS EGYENSÚLYODÉRT

 LÉGZÉS - JÓGA - PIHENÉS - HÁLA - OTTHONOS HANGULAT - MOSOLY - SZERETET

Úgy érzed nincsen időd magadra? 

Nyugodt, vidéki környezetben szeretnél pihenni?

Szeretnéd visszanyerni türelmed a hétköznapokhoz?

Éppen választás előtt állsz vagy szeretnél valamit elengedni, újat befogadni az életedbe? 

Mindig rohansz, sokszor összecsapnak a fejed felett a hullámok?

Feszültnek érzed magad, szeretnél friss levegőhöz jutni, töltődni női körben?

Szeretnél relaxációs technikát, koncentrációs gyakorlatokat tanulni?

Szeretnél egészségesebben étkezni, de bonyolultnak érzed?

Kezdőként megismerkednél a jóga világával, de távolinak érzed?

Várandósságodra szeretnél hangolódni?


2 NAPOS, TEMATIKUS HÉTVÉGI ELVONULÁSOK

FRISS LEVEGŐ ELVONULÁSOK

min. 2 - max. 4 fős jógikus - holisztikus női körök, légzés, táplálkozás, koncentráció, nyugalom, pozitív gondolkodás, hála, türelem fókuszában

Friss levegő elvonulás
Légzés és stresszkezelés az önszeretet fókuszában Noémivel
2022. augusztus 5-7.
(péntek délutántól - 2 éjszaka)

Bevezető áron 15% KEDVEZMÉNNYEL: 38.250 Ft július 29-ig fizetve, 

utána 45.000 Ft.

Friss levegő elvonulás
Légzés és egészséges táplálkozás az önszeretet fókuszában Zsófival és Noémivel
2022. augusztus 12-14.

(péntek délutántól - 2 éjszaka)

Bevezető áron 15% KEDVEZMÉNNYEL: 51.000 Ft augusztus 5.-ig fizetve, 

utána 60.000 Ft.

Friss levegő elvonulás
Légzés és teremtő gondolataink az önszeretet fókuszában Noémivel
2022. augusztus 26-28.
(péntek délutántól - 2 éjszaka)

Bevezető áron 15% KEDVEZMÉNNYEL: 38.250 Ft augusztus 19-ig fizetve,

utána 45.000 Ft.

KÜLDETÉSEM

Olyan eszközt adni, mellyel én-időt, türelmet, nyugalmat, friss levegőt kaphatnak az anyák, anyáknak készülő nők, útkereső nők. Egy rövid kikapcsolódást szeretnék támogatni, melyet megengedhetsz magadnak családod mellett. Önmagaddal és folyamataiddal békében térhetsz haza. Néhány éve kezdtem érezni a hívást, hogy főként anyákkal, nőkkel foglalkozzak, így lettem anyaklub facilitátor. Saját női folyamataimon, feladataimon dolgozva, személyes célommá is vált nőket és anyákat segíteni. Úgy érzem és látom, hogy a nőkre sok felelősség és teher, választás hárul, mely kimozdíthat békédből, elmozdíthat belső erődtől. A mai társadalom azt kívánja, erőlteti, hogy minél messzebb kerülj női lelkedtől, nőiségedtől, női minőségeidtől, ami viszont igazán megnehezíti az életet. A jóga, filozófiája, a pozitív gondolkodás és főként a légzés saját folyamataimban sokat segített, ezt szeretném átadni. Számomra, nem csak az ászanákat jelenti, mert korántsem csak a művészien kivitelezett pózokról, izomerősítésről, azonnali meditációról szól, hanem a türelemről, szeretetről, békességről, öngondoskodásról, elfogadásról, elengedésről ezeknek a gyakorlásáról, tanulásáról, beintegrálásról szól, mely egy folyamat. Célom, olyan segítő programot létrehozni és azt a tudást és tapasztalatot átadni, melynek az alapja a jógalégzések és ötvözve az ősi tanításokat a modern kihívásokkal kísérni tudjam az anyákat, nőket útjukon. 

ŐSI, KELETI TANÍTÁSOK HOGYAN SEGÍTHETNEK?

 1. Légzéstechnikák, légzőgyakorlatok, légzésfigyelés - nagyon jó koncentrációs gyakorlatok, türelemre és asszertív kommunikációra tanítanak, amellett, hogy jó hatású a légzőrendszerre és tüdőre, tisztítják az egész szervezetet, energikussá tesznek.
 2. Koncentrációs gyakorlatok - növelik a koncentráció képességét és szintén türelemre tanítanak.
 3. Pozitív gondolkodás, gondolatok teremtő ereje - segítek beintegrálni a pozitív gondolkodást a hétköznapjaidba egyszerű feladatokkal.
 4. Stresszkezelési gyakorlatok - stresszről más szemléletmódban, segít meglátni és megérteni a működést
 5. Helyes relaxáció és relaxációs technika - beszélgetünk a tudatos pihenésről, mit jelent és mennyire, hogyan tudjuk kivitelezni, a női minőségről mely a ciklikusságról szól
 6. Egészséges - tudatos táplálkozás - az egészséges táplálkozás alappillére az egészséges életmódnak, beszélgetünk a mesterek ajánlásairól és végignézzük ki hol tart a saját folyamatában, útjában a táplálkozást illetően, milyen egyéni lépések következhetnek a változás érdekében

LEHETSÉGES PROGRAMOK AZ ELVONULÁSON

 • Kikapcsolódás, aktív pihenés, női körök

 • Relaxációk

 • Csakrameditáció VAGY Hangfürdő

 • Légzéstechnikák elmélete és gyakorlata

 • Jógaórák a légzés fókuszában, beszélgetéssel és gerinckímélő napüdvözlet sorozattal (ászanák nélkül)

 • Beszélgetések a pozitív gondolkodás, koncentráció, stresszkezelés témákról

 • Egészséges - tudatos táplálkozás

 • Fakultatív program: mandala készítés, rajzolás, festés, séta, sétáló meditáció, kertészkedés

ÉTKEZÉS

Az egészséges életmód egyik fontos pillére a tudatos táplálkozás, mely az elvonuláson is nagy hangsúlyt kap. Egészséges, házi, termelői alapanyagokból készítek számodra ételeket. Minőségi tartalmas reggelik, három fogásos ebédek, könnyed  vacsorák és a távozás napjára elvihető uzsonna formájában. Falusi ízek, reform köntösben. Igény esetén laktóz-, glutén- cukormentes, tojásmentes ételeket is biztosítok, mely igényedet a jelentkezéskor kell jelölnöd, illetve bármilyen ételallergiádat is. 

Biztosítok: vegán, vegetáriánus és húsos étkezést is.

TEMATIKUS ELVONULÁSOK AZ ÉTKEZÉS FORMÁJÁBAN IS 

2022. augusztus 5-7. Légzés és stresszkezelés az önszeretet fókuszában Noémivel - vegetáriánus étkezés

2022. augusztus 12-14. - Légzés és egészséges táplálkozás az önszeretet fókuszában Zsófival és Noémivel - vegán étkezés

2022. augusztus 26-28.Légzés és teremtő gondolataink az önszeretet fókuszában Noémivel - csökkentett húsos és vegetáriánus étkezés

Miért biztosítok húsos étkezést? 

Valóban, a jógikus táplálkozás vegetáriánus és jó magam is így étkezem de célom az, hogy hosszú távon tudj változást beépíteni az életedbe, esetleg családod életébe és ne csak 2 napra. Az étkezés megváltoztatása is egy nagy lépés, felelősség, egy döntés, egy új lépcsőfok, életmód váltás.

Támogatni szeretnélek abban, hogy ha szeretnél kevesebb húst fogyasztani, hogyan tudod ezt megtenni. Fontos a mértékletesség és az ételek származása, tartalma, tisztasága.

Szeretnél mértékletes húsfogyasztást vinni az életedbe? Szeretnél néhány napra hús nélkül étkezni, tapasztalni ennek hatását? Szeretnél húsmentes recepteket kipróbálni?

Ebben tudlak segíteni, ha tartós, nem csak két napig tartó változást szeretnél az életedben. Vegetáriánusként szívesen készítek húsos ételeket, akkor ha minőségi, házi alapanyagokból, tartósítószermentes, laktóz-glutén-szójamentes hústermékekből tudok főzni, melyek férjem gazdaságából származnak. Étkezés közben beszélgetünk az ételek elkészültéről, a mesterek ajánlásairól, mértékletességről.

HELYSZÍN

Otthonos, vidéki környezetben várlak az Élet Faháza Jógastúdióban Berettyóújfalun. A szállásod a stúdióban lesz, közel a mesterek lábához. Elhelyezés 2 fő / szoba, felfújható ágymatracon. Közös zuhanyzós fürdőszobával, 2 wc-vel. Wifi a szálláson nem elérhető.

JELENTKEZÉS ÉS HOZZÁJÁRULÁS

Előzetes jelentkezés szükséges. Jelentkezéshez töltsd ki a jelentkezési űrlapot! A regisztráció véglegesítése a teljes díj befizetésével történik! Az elvonulás kis létszámú. Maximális létszám: 4 fő, amit a díj beérkezésének sorrendjében töltök fel. A díjat csak a program elmaradása esetén tudom visszatéríteni, egyéb esetekben sajnos erre nincs lehetőség.

DÍJ TARTALMAZZA

A díj tartalmazza a szállást, az étkezést (vegetáriánus, vegyes, igény szerinti: glutén - laktóz - cukormentes, vegán) a foglalkozásokat, kinyomtatott munkafüzetet. Nem foglalja magában az utazás költségét. Az utazás megszervezésében tudok segíteni, összeszervezve az autókat.

Sok szeretettel várok minden PIHENNI, KIKAPCSOLÓDNI VÁGYÓ ANYÁT, ÚTKERESŐ NŐT!

AZ ELVONULÁSOKAT TARTJÁK

Puskás Noémi - Nitjá vagyok, az Élet Faháza Jógastúdió létrehozója és oktatója, a Légzés-Pillanatok jógikus - holisztikus tanfolyam megálmodója és oktatója, hatha jógaoktató, kismama és gyermekjóga oktató, női kör facilitátor. 2013-ban ismerkedtem meg a jógával, ami egy új és egészséges életmód felé terelt, akkor még nem tudtam, de ráléptem a tudatos önismeret útjára.

2020-ban nagyot változott az életem, felmondtam a munkahelyemen és Budapestről vidékre, panelből kertesházba költöztem, alkalmazottból vállalkozónő lettem majd férjhez mentem, Szinte minden életterületemen néhány hónapon belül egyszerre történt hatalmas nagy változás, mely persze mind saját, tudatos döntés volt, de hosszú idő kellett az integrálódáshoz, melyben a jóga és annak elemei nagyon sokat segítettek. Rájöttem, hogy én is útkereső nő vagyok így saját tapasztalataimmal szeretnélek támogatni.

2021-ben kezdett megszületni saját gyakorlásomból, több évnyi oktatás tapasztalatából, a jógázóim megéléseiből és egy intuitív gondolatból a Légzés-Pillanatok online tanfolyam, mely energetikailag megtisztít, lelkileg feltölt.

2022-ben indul újtára először a Friss Levegő Elvonulás - melyek tematikusak, a fő fókuszában a légzés áll. Emellett a gondolataink teremtő erejéről, koncentrációról, stresszkezelésről is indulnak tematikus elvonulások. Az elvonulásokon személyesen, kis csoportban, női körben kapcsolódunk, hangolódunk a természetre, légzésre, önmagunkra.

Nagyon örültem, amikor Zsófi igent mondott a felkérésemre, hogy tartsunk együtt egy elvonulást az egészséges táplálkozás fókuszában. 

Közös elvonulásunk: 2022. augusztus 12-14.

Saját elvonulásaim: 2022. augusztus 5-7. és augusztus 26-28.

Várunk szeretettel!

Varga Zsófi, az Életmód Lélek, EGÉSZség alapítója, holisztikus szemléletű táplálkozási tanácsadó vagyok. Hivatásomnak tekintem, hogy az embereket teljes testi, lelki és szellemi egységként tekintve segítsem az egészségükhöz vezető úton.

Kétgyermekes édesanya vagyok, a gyermekeim születése után én is megjártam a betegségek, túlsúly útvesztőit, ám addig kerestem, amíg megleltem a válaszokat a kérdéseimre és meggyógyítottam a testem. Az utóbbi években pedig teljesen átformáltam a gondolkodásmódom, az élethez és másokhoz való hozzáállásom, ezáltal a legjobb barátja lettem önmagamnak. Ekkor kaptam meg a lehetőséget arra, hogy önismereti, energetikai és lelki emelkedést adó módszerekkel immáron teljes, testi-lelki-szellemi egészében segítsem a hozzám fordulókat.

Szeretem, hogy ismerem magam és ismerem a testem, ezáltal tudatos döntéseket hozok annak megfelelően, hogy mit szeretnék elérni. Végtelen szabadságot ad számomra az, hogy tudom, a kezemben van az életem irányítása.

Szeretném, hogy minél többen átéljék ezt az életérzést. Ezért vagyok itt, ezért dolgozom nap, mint nap, ez tölt el lelkesedéssel, hogy megtaníthassam Neked is.

Ezért vagyok boldog, hogy Noémivel közösen tarthatjuk a Friss levegő elvonulást, hiszen mindeketten erre törekszünk, és ezalatt a pár nap alatt át tudjuk adni ennek egy részét Neked.

Közös elvonulásunk: 2022. augusztus 12-14.

Várunk szeretettel!

KÉPGALÉRIA