FRISS LEVEGŐ ELVONULÁSOK 

ANYÁKNAK - ANYA-LÉLEKNEK - ÚTKERESŐ NŐKNEK 

TESTI - LELKI - MENTÁLIS EGYENSÚLYODÉRT

 LÉGZÉS - JÓGA - PIHENÉS - HÁLA - OTTHONOS HANGULAT - SZERETET

KIS CSOPORTOS (MIN 2 - MAX 4 FŐ) - péntek délutántól - vasárnap délutánig, 2 éjszaka

 jógikus - holisztikus női körök, légzés, táplálkozás, koncentráció, nyugalom, pozitív gondolkodás, hála, türelem, elengedés, befogadás fókuszában

JELENTKEZÉSI ÉS FIZETÉSI HATÁRIDŐ: JÚNIUS 12.


JÚNIUS 15.-IG EGY AJÁNDÉKCSOMAGGAL LEPLEK MEG!

CSAK 48.000 Ft

Ajándékok: Univerzum támogat heti tervező E-BOOK, meglepetés ásvány és meglepetés ajándék az éppen aktuális elemhez kapcsolódóan


KÜLDETÉSEM

Olyan eszközt adni, mellyel én-időt, türelmet, nyugalmat, friss levegőt kaphatnak az anyák, anyáknak készülő nők, útkereső nők. Egy rövid kikapcsolódást szeretnék támogatni, melyet megengedhetsz magadnak családod mellett. Önmagaddal és folyamataiddal békében térhetsz haza. Néhány éve kezdtem érezni a hívást, hogy főként anyákkal, nőkkel foglalkozzak, így lettem anyaklub facilitátor. Saját női folyamataimon, feladataimon dolgozva, személyes célommá is vált nőket és anyákat segíteni. Úgy érzem és látom, hogy a nőkre sok felelősség és teher, választás hárul, mely kimozdíthat békédből, elmozdíthat belső erődtől. A mai társadalom azt kívánja, erőlteti, hogy minél messzebb kerülj női lelkedtől, nőiségedtől, női minőségeidtől, ami viszont igazán megnehezíti az életet. A jóga, filozófiája, a pozitív gondolkodás és főként a légzés saját folyamataimban sokat segített, ezt szeretném átadni. Számomra, nem csak az ászanákat jelenti, mert korántsem csak a művészien kivitelezett pózokról, izomerősítésről, azonnali meditációról szól, hanem a türelemről, szeretetről, békességről, öngondoskodásról, elfogadásról, elengedésről ezeknek a gyakorlásáról, tanulásáról, beintegrálásról szól, mely egy folyamat. Célom, olyan segítő programot létrehozni és azt a tudást és tapasztalatot átadni, melynek az alapja a jógalégzések és ötvözve az ősi tanításokat a modern kihívásokkal kísérni tudjam az anyákat, nőket útjukon. 

ŐSI, KELETI TANÍTÁSOK HOGYAN SEGÍTHETNEK?

 1. Légzéstechnikák, légzőgyakorlatok, légzésfigyelés - nagyon jó koncentrációs gyakorlatok, türelemre és asszertív kommunikációra tanítanak, amellett, hogy jó hatású a légzőrendszerre és tüdőre, tisztítják az egész szervezetet, energikussá tesznek.
 2. Koncentrációs gyakorlatok - növelik a koncentráció képességét és szintén türelemre tanítanak.
 3. Pozitív gondolkodás, gondolatok teremtő ereje - segítek beintegrálni a pozitív gondolkodást a hétköznapjaidba egyszerű feladatokkal.
 4. Stresszkezelési gyakorlatok - stresszről más szemléletmódban, segít meglátni és megérteni a működést
 5. Helyes relaxáció és relaxációs technika - beszélgetünk a tudatos pihenésről, mit jelent és mennyire, hogyan tudjuk kivitelezni, a női minőségről mely a ciklikusságról szól
 6. Egészséges - tudatos táplálkozás - az egészséges táplálkozás alappillére az egészséges életmódnak, beszélgetünk a mesterek ajánlásairól és végignézzük ki hol tart a saját folyamatában, útjában a táplálkozást illetően, milyen egyéni lépések következhetnek a változás érdekében
 7. Kapcsolódás a természettel az elemeken keresztül
 8. Blokkoldás hangfürdővel

LEHETSÉGES PROGRAMOK AZ ELVONULÁSON

 • Relaxációk

 • Csakrameditáció VAGY Hangfürdő

 • Légzéstechnikák elmélete és gyakorlata

 • Jógaórák a légzés fókuszában, beszélgetéssel és gerinckímélő napüdvözlet sorozattal (ászanák nélkül), reggeli nyújtások

 • Beszélgetések a pozitív gondolkodás, koncentráció, stresszkezelés témákról

 • Egészséges - tudatos táplálkozás

 • Fakultatív program: mandala készítés, rajzolás, festés, séta, sétáló meditáció, kertészkedés

 • női körök

 • tábortűz

 • meglepetés ajándékok, programok

ÉTKEZÉS

Az egészséges életmód egyik fontos pillére a tudatos táplálkozás, mely az elvonuláson is nagy hangsúlyt kap. Egészséges, házi, termelői alapanyagokból készítek számodra ételeket. Minőségi tartalmas reggelik, három fogásos ebédek, könnyed  vacsorák és a távozás napjára elvihető uzsonna formájában. Falusi ízek, reform köntösben. Igény esetén laktóz-, glutén- cukormentes, tojásmentes ételeket is biztosítok, mely igényedet a jelentkezéskor kell jelölnöd, illetve bármilyen ételallergiádat is. 

Az étkezés alapvetően vegetáriánus de biztosítok vegán étkezést is, melyet jelölj a jelentkezéskor.

TEMATIKUS ELVONULÁSOK 

Részletes program leírás HAMAROSAN!

HELYSZÍN

Otthonos, vidéki környezetben várlak az Élet Faháza Jógastúdióban Berettyóújfalun. A szállásod a stúdióban lesz, közel a mesterek lábához. Elhelyezés 2-3 fő / szoba, szivacsmatracon. Közös, zuhanyzós fürdőszobával, 2 wc-vel. Wifi a szálláson nem elérhető.

JELENTKEZÉS ÉS HOZZÁJÁRULÁS

Előzetes jelentkezés szükséges. Jelentkezéshez töltsd ki a jelentkezési űrlapot! A regisztráció véglegesítése a teljes díj befizetésével történik! Az elvonulás kis létszámú. Maximális létszám: 4 fő, amit a díj beérkezésének sorrendjében töltök fel. A díjat csak a program elmaradása esetén tudom visszatéríteni, egyéb esetekben sajnos erre nincs lehetőség.

DÍJ TARTALMAZZA

A díj tartalmazza a szállást, az étkezést (vegetáriánus, igény szerinti: glutén - laktóz - cukormentes, vegán) a foglalkozásokat, kinyomtatott munkafüzetet. Az ajándék ásványt és az Univerzum támogat heti tervezőt e-book fomrájában, melyet már a jelentkezésed véglegesítése után megkapsz. 

Nem foglalja magában az utazás költségét. Az utazás megszervezésében tudok segíteni, összeszervezve az autókat.

Sok szeretettel várok minden PIHENNI, KIKAPCSOLÓDNI VÁGYÓ ANYÁT, ÚTKERESŐ NŐT!

LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Az érkezés előtti 30. napig díjmentesen lemondható, a program teljes díját visszautalom.

30 napon belül, de az érkezés előtti 15. napig történő lemondás esetén a jelentkező 50%-ot köteles lemondási díj címén fizetni. A fennmaradó 50%-ot visszatérítem.

Az érkezést megelőző 15. napon belüli lemondás, illetve meg nem jelenés esetén a jelentkező a foglalás teljes költségét köteles lemondási díj címén fizetni.

Kérés esetén, szabad hely függvényében a jelentkezés átrakható másik dátumra. 


AZ ELVONULÁSOKAT TARTJA

Puskás Noémi - Nitjá vagyok, az Élet Faháza Jógastúdió létrehozója és oktatója, a Légzés-Pillanatok jógikus - holisztikus tanfolyam megálmodója és oktatója, hatha jógaoktató, kismama és gyermekjóga oktató, női kör facilitátor. 2013-ban ismerkedtem meg a jógával, ami egy új és egészséges életmód felé terelt, akkor még nem tudtam, de ráléptem a tudatos önismeret útjára.

2020-ban nagyot változott az életem, felmondtam a munkahelyemen és Budapestről vidékre, panelből kertesházba költöztem, alkalmazottból vállalkozónő lettem majd férjhez mentem, Szinte minden életterületemen néhány hónapon belül egyszerre történt hatalmas nagy változás, mely persze mind saját, tudatos döntés volt, de hosszú idő kellett az integrálódáshoz, melyben a jóga és annak elemei nagyon sokat segítettek. Rájöttem, hogy én is útkereső nő vagyok így saját tapasztalataimmal szeretnélek támogatni.

2021-ben kezdett megszületni saját gyakorlásomból, több évnyi oktatás tapasztalatából, a jógázóim megéléseiből és egy intuitív gondolatból a Légzés-Pillanatok online tanfolyam, mely energetikailag megtisztít, lelkileg feltölt.

2022-ben indul újtára először a Friss Levegő Elvonulás - melyek tematikusak, a fő fókuszában a légzés áll. Emellett a gondolataink teremtő erejéről, koncentrációról, stresszkezelésről is indulnak tematikus elvonulások. Az elvonulásokon személyesen, kis csoportban, női körben kapcsolódunk, hangolódunk a természetre, légzésre, önmagunkra.

Várlak szeretettel!

KÉPGALÉRIA