FRISS LEVEGŐ ELVONULÁSOK 

ANYÁKNAK - ÚTKERESŐ NŐKNEK 

TESTI - LELKI - MENTÁLIS EGYENSÚLYODÉRT

 LÉGZÉS - JÓGA - PIHENÉS - HÁLA - OTTHONOS HANGULAT - MOSOLY - SZERETET

Úgy érzed nincsen időd magadra? 

Nyugodt, vidéki környezetben szeretnél pihenni?

Szeretnéd visszanyerni türelmed a hétköznapokhoz?

Éppen választás előtt állsz vagy szeretnél valamit elengedni, újat befogadni az életedbe? 

Mindig rohansz, sokszor összecsapnak a fejed felett a hullámok?

Feszültnek érzed magad, szeretnél friss levegőhöz jutni, töltődni női körben?

Szeretnél relaxációs technikát, koncentrációs gyakorlatokat tanulni?

Szeretnél egészségesebben étkezni, de bonyolultnak érzed?

Kezdőként megismerkednél a jóga világával, de távolinak érzed?


2 NAPOS - HÉTVÉGI ELVONULÁSOK JÚNIUS, JÚLIUS, AUGUSZTUS HÓNAPBAN!

FRISS LEVEGŐ ELVONULÁSOK

min. 2 - max. 4 fős jógikus - holisztikus női körök, légzés, koncentráció, nyugalom, pozitív gondolkodás, hála, türelem fókuszában

Friss levegő elvonulás
2022. június 17-19.
(péntek délutántól - 2 éjszaka)

Bevezető áron: 37.500 Ft június 10-ig fizetve, utána 41.500 Ft.

Friss levegő elvonulás
2022. július 1-3.

(péntek délutántól - 2 éjszaka)


Bevezető áron: 37.500 Ft június 24-ig fizetve, utána 41.500 Ft

Friss levegő elvonulás
2022. július 15-16.
(péntek délutántól - 2 éjszaka)

Bevezető áron: 37.500 Ft július 8-ig fizetve, utána 41.500 Ft.

KÜLDETÉSEM

Olyan eszközt adni, mellyel én-időt, türelmet, nyugalmat, friss levegőt kaphatnak az anyák, útkereső nők, egy rövid kikapcsolódást, melyet megengedhet családja mellett. Önmagával és folyamataival békében térhet haza. Néhány éve kezdtem érezni a hívást, hogy főként anyákkal, nőkkel foglalkozzak, így lettem anyaklub facilitátor. Saját folyamataimon, feladataimon dolgozva, személyes célommá is vált anyákat segíteni. Úgy érzem és látom, hogy a nőkre sok felelősség és teher, választás hárul, mely kimozdíthat békédből, elmozdíthat belső erődtől. A jóga saját folyamataimban sokat segített, ezt szeretném átadni. Számomra, nem csak az ászanákat és a tökéletes életmódot jelenti, mert korántsem csak a művészien kivitelezett pózokról, izomerősítésről, azonnali meditációról szól, hanem a türelemről, szeretetről, békességről, elfogadásról, elengedésről ezeknek a gyakorlásáról, tanulásáról, beintegrálásról szól, mely egy folyamat. Célom, olyan segítő programot létrehozni és azt a tudást és tapasztalatot átadni, melynek az alapja a jóga és ötvözve az ősi tanításokat a modern kihívásokkal kísérni tudjam az anyákat, nőket útjukon. 

ŐSI, KELETI TANÍTÁSOK HOGYAN SEGÍTHETNEK?

 1. Légzéstechnikák, légzőgyakorlatok, légzésfigyelés - nagyon jó koncentrációs gyakorlatok, türelemre és asszertív kommunikációra tanítanak, amellett, hogy jó hatású a légzőrendszerre és tüdőre, tisztítják az egész szervezetet, energikussá tesznek.
 2. Koncentrációs gyakorlatok - növelik a koncentráció képességét és szintén türelemre tanítanak.
 3. Pozitív gondolkodás, gondolatok teremtő ereje - segítek beintegrálni a pozitív gondolkodást a hétköznapjaidba egyszerű feladatokkal.
 4. Helyes relaxáció és relaxációs technika - beszélgetünk a tudatos pihenésről, mit jelent és mennyire, hogyan tudjuk kivitelezni, a női minőségről mely a ciklikusságról szól
 5. Egészséges - tudatos táplálkozás - az egészséges táplálkozás alappillére az egészséges életmódnak, beszélgetünk a mesterek ajánlásairól és végignézzük ki hol tart a saját folyamatában, útjában a táplálkozást illetően, milyen egyéni lépések következhetnek a változás érdekében

AZ ELVONULÁS PROGRAMJA

 • Kikapcsolódás, aktív pihenés, női körök

 • Relaxációk

 • Csakrameditáció

 • Légzéstechnikák elmélete és gyakorlata

 • Jógaórák a légzés fókuszában, beszélgetéssel és gerinckímélő napüdvözlet sorozattal (ászanák nélkül)

 • Beszélgetések a pozitív gondolkodás, koncentráció témákról

 • Egészséges - tudatos táplálkozás

 • Fakultatív program: mandala készítés, rajzolás, festés, séta, sétáló meditáció, kertészkedés

ÉTKEZÉS

Az egészséges életmód egyik fontos pillére a tudatos táplálkozás, mely az elvonuláson is nagy hangsúlyt kap. Egészséges, házi, termelői alapanyagokból készítek számodra ételeket. Minőségi tartalmas reggelik, három fogásos ebédek, könnyed nyárias vacsorák és a távozás napjára elvihető gyümölcs-zöldség uzsonna. Falusi ízek, reform köntösben. A jelentkezési űrlapnál jelölnöd kell, hogy milyen étkezést szeretnél. Biztosítok húsos és húsmentes és igény esetén laktóz-, glutén- cukormentes, vegán ételeket.

Miért nem csak húsmentes étkezést biztosítok? Valóban, a jógikus táplálkozás vegetáriánus és jó magam is így étkezem de célom az, hogy hosszú távon tudj változást beépíteni az életedbe, esetleg családod életébe és ne csak 2 napra. Az étkezés megváltoztatása is egy nagy lépés, felelősség, egy döntés, egy új lépcsőfok és persze folyamat eredménye.

Szeretnél kevesebb húst enni vagy szeretnél leszokni az egészségtelen gyors ételekről? Szeretnél tipikus húsos ételeket megkóstolni sokkal kevesebb hússal vagy anélkül? Ebben tudlak segíteni, ha tartós, nem csak két napig tartó változást szeretnél az életedben. Vegetáriánusként szívesen készítek húsos ételeket, akkor ha minőségi, házi alapanyagokból, tartósítószermentes, laktóz-glutén-szójamentes hústermékekből tudok főzni, melyek férjem gazdaságából származnak. Étkezés közben beszélgetünk az ételek elkészültéről, a mesterek ajánlásairól, mértékletességről.

HELYSZÍN

Otthonos, vidéki környezetben várlak az Élet Faháza Jógastúdióban Berettyóújfalun. A szállásod a stúdióban lesz, közel a mesterek lábához. Elhelyezés 2 fő / szoba, felfújható ágymatracon. Wifi a szálláson nem elérhető.

JELENTKEZÉS ÉS HOZZÁJÁRULÁS

Előzetes jelentkezés szükséges. Jelentkezéshez töltsd ki a jelentkezési űrlapot! A regisztráció véglegesítése a teljes díj befizetésével történik! Az elvonulás kis létszámú. Maximális létszám: 4 fő, amit a díj beérkezésének sorrendjében töltök fel. A díjat csak a program elmaradása esetén tudom visszatéríteni, egyéb esetekben sajnos erre nincs lehetőség.

DÍJ TARTALMAZZA

A díj tartalmazza a szállást, az étkezést (vegetáriánus, vegyes, igény szerinti: glutén - laktóz - cukormentes, vegán) a foglalkozásokat, kinyomtatott munkafüzetet. Nem foglalja magában az utazás költségét. Az utazás megszervezésében tudok segíteni, összeszervezve az autókat.

Sok szeretettel várok minden kezdő és tapasztalattal rendelkező jógázni és feltöltődni vágyót!

AZ ELVONULÁST TARTJA

Puskás Noémi - Nitjá vagyok, az Élet Faháza Jógastúdió létrehozója és oktatója, a Légzés-Pillanatok jógikus - holisztikus tanfolyam megálmodója és oktatója, hatha jógaoktató, kismama és gyerkmekjóga oktató, női kör facilitátor. 2013-ban ismerkedtem meg a jógával, ami egy új és egészséges életmód felé terelt, akkor még nem tudtam, de ráléptem a tudatos önismeret útjára.

2020-ban nagyot változott az életem, felmondtam a munkahelyemen és Budapestről vidékre, panelből kertesházba költöztem, alkalmazottból vállalkozónő lettem és összeköltöztem párommal, most már férjemmel :) Szinte minden életterületemen néhány hónapon belül egyszerre történt hatalmas nagy változás, mely persze mind saját, tudatos döntés volt, de hosszú idő kellett az integrálódáshoz, melyben a jóga és annak elemei nagyon sokat segítettek.

2021-ben kezdett megszületni saját gyakorlásomból, több évnyi oktatás tapasztalatából, a jógázóim megéléseiből és egy intuitív gondolatból a Légzés-Pillanatok tanfolyam, mely létrejötte óta már sokat változott és fejlődött, saját folyamataim tapasztalatával is gazdagodott, inspirálódott és nyerte el mostani formáját ls célját.

2022 tavaszán megnyílt a felújított jógastúdió, ahol lehetőségem van személyes kapcsolódásokra, így útjára indítottam a Friss Levegő Elvonulásokat. A rövid, 2 napos,  hétvégi elvonulások fókuszában is a légzés és a jóga 5 alapelve van. Küldetésem, hogy anyákkal, nőkkel, akiknek sokat változott az élete vagy túlterheltnek érzik magukat egy átfogó, mély, kézzelfogható tudást, gyakorlatokat adjak át, mely segítségükre lehet. Az elvonulásokon személyesen, kis csoportban, női körben kapcsolódunk, hangolódunk a természetre, légzésre, önmagunkra. A légzés az egység. Összetart. Nagyon fontosnak tartom a mentális - fizikai - lelki harmóniát, melyet a helyes légzés és a rendszeres gyakorlása képes megadni. A programban az ősi, keleti tanításokat ötvözöm a modern, nyugati világunkkal sok gyakorlati tanáccsal, ezáltal érthetőbb és befogadhatóbb lesz.