HANGFÜRDŐ RELAXÁCIÓVAL

A relaxáció megtanít a tudatos pihenésre, megtanít, hogyan lazítsd el magad, mindezt a légzés fókuszában. Rendeszeres gyakorlásával energikusabbá válhatsz. Az alkalmat kb. 25 perces vezetett relaxációval kezdjük, mely végig vezet testrészeiden, tudatosan ellazítva azt. A relaxációt a koshi csengők gyönyörű hangja támogatja.

Ebből folytatódik a hangfürdő, tibeti hangtálakkal. A hatását a vízen keresztül fejti ki. Az emberi test 70-80%-a víz, a víz négyszer jobban vezeti a hangot, mint a levegő, így a rezgések hullámok formájában szó szerint a sejtjeinkig jut. Stressz oldására, gyógyító folyamatok beindítására jó hatású, nyugalmat sugároz, erősíti az immunrendszert, oldja az energetikai blokkokat, feszültségeket.

Várlak szeretettel a 60 perces hangfürdőre.


CSAKRAMEDITÁCIÓ

A Csakrameditáció célja, hogy energetikai szinten segítsen hozzá a mentális - fizikai - lelki egyensúlyhoz.

A csakrák - energiaközpontok kapcsolatban állnak a fizikai test fő központjaival. Az óra elején áttekintjük ezt a kapcsolódást, a csakrák világát, szimbólumait és színeit és a hozzájuk tartozó gyógyító ásványokat.

A vezetett meditáció során a szimbólumok vizualizációja segít koncentrálni a csakrákra. Az energetikai harmonizálás a hangok és mantrák segítségével valósul meg, mellyel kiegyensúlyozod működésüket, energiával töltöd magad.

A vezetett meditációt kiegészíti tibeti hangtál megszólaltatása.

Várlak szeretettel a 60 csakrameditációra.

Kiknek javaslom?

- úgy érzed nyugalomra, pihenésre van szükséged

- szeretnél kipróbálni egy holisztikus, tradición alapuló módszert

- betegségből való felépülésed szeretnéd megsegíteni

- ha kismama vagy és szeretnél ellazulni

Mire lesz szükséged?

- laza ruházat, zokni (van öltözési lehetőség)

- jógamatrac