HANGFÜRDŐ RELAXÁCIÓVAL

A relaxáció megtanít a tudatos pihenésre, megtanít, hogyan lazítsd el magad, mindezt a légzés fókuszában. Rendeszeres gyakorlásával energikusabbá válhatsz. Az alkalmat kb. 25 perces vezetett relaxációval kezdjük, mely végig vezet testrészeiden, tudatosan ellazítva azt. A relaxációt a koshi csengők gyönyörű hangja támogatja.

Ebből folytatódik a hangfürdő, tibeti hangtálakkal. A hatását a vízen keresztül fejti ki. Az emberi test 70-80%-a víz, a víz négyszer jobban vezeti a hangot, mint a levegő, így a rezgések hullámok formájában szó szerint a sejtjeinkig jut. Stressz oldására, gyógyító folyamatok beindítására jó hatású, nyugalmat sugároz, erősíti az immunrendszert, oldja az energetikai blokkokat, feszültségeket.

Várlak szeretettel a 60 perces hangfürdőre.


CSAKRAMEDITÁCIÓ

A Csakrameditáció célja, hogy energetikai szinten segítsen hozzá a mentális - fizikai - lelki egyensúlyhoz.

A csakrák - energiaközpontok kapcsolatban állnak a fizikai test fő központjaival. Az óra elején áttekintjük ezt a kapcsolódást, a csakrák világát, szimbólumait és színeit és a hozzájuk tartozó gyógyító ásványokat.

A vezetett meditáció során a szimbólumok vizualizációja segít koncentrálni a csakrákra. Az energetikai harmonizálás a hangok és mantrák segítségével valósul meg, mellyel kiegyensúlyozod működésüket, energiával töltöd magad.

A vezetett meditációt kiegészíti tibeti hangtál megszólaltatása.

Várlak szeretettel a 60 csakrameditációra.

Kiknek javaslom?

- úgy érzed nyugalomra, pihenésre van szükséged

- szeretnél kipróbálni egy holisztikus, tradición alapuló módszert

- betegségből való felépülésed szeretnéd megsegíteni

- ha kismama vagy és szeretnél ellazulni

Mire lesz szükséged?

- laza ruházat, zokni (van öltözési lehetőség)

- jógamatrac


GYÓGYÍTÓ ÁSVÁNYKARKÖTŐ KÉSZÍTŐ WORKSHOP - HANGFÜRDŐVEL VAGY CSAKRAMEDITÁCIÓVAL

Már az ókori Egyiptomban is használtak gyógyító ásványokat, ismerték ezen kövek gyógyhatását. A gyógyító ásványok, kristálygyógyászat, mint népi gyógymód számos kultúrkörben megjelenik. 

Hogyan fejti ki hatását?

Mint mindennek, az ásványoknak is vannak gyógyító rezgései. Amikor egy ásvány bekerül az ember aurájába a rezgése hatást fejt ki az emberre, annak energiamezőjére. A gyógyító ásványok képesek blokkoldásra, semlegesítik a negatív energiákat. Az ásványokban lévő mikroenergetikai áramlások hatással vannak más fizikai testekre. 

A kövek hatnak a lélekre és a tudatássogra is. Energiát, pozitív sugallatot kaphatsz. Sok pozitív gondolat születik és blokk oldódik a használatukkal. 

Vannak bizonyos ásványok, melyek nem hordhatóak folyamatosan erős tulajdonságaik miatt, ezért fontos ismerni a pontos hatásait.

Hogyan tisztítsd az ásványokat, karkötőt?

Legegyszerűbb és hatásosabb tisztítása folyó vízzel. Egyszerű és környezetbarát ha be teszed magad mellé, amikor zuhanyzol.

Az ásványok gyógyító hatása orvosilag nem igazolt, csupán népi megfigyeléseken alapszik. A gyógyító kövek használata nem helyettesíti az orvosi kezelést.

Ásványkészítő 3 órás workshop menete:

- 60 perces hangfürdő vagy csakrameditáció

- személyre szabott ásványkarkötő készítése (1db) - előzetes születési dátum megadásával

Díja: 7.000 Ft